DOBRO DOŠLI U NOVI VIRTUALNI PROSTOR

KT ŠATORI d.o.o.

20 GODINA VERNOSTI

KT ŠATORI d.o.o. je preduzeće u privatnom-stranom-vlasništvu osnovano 2004.g. u Kragujevcu. Glavna djelatnost tada je bila najam šatora i opreme za njih. Sada je vodeća delatnost usmerena na najam i proizvodnju šatora i od tada ime KT ŠATORI stoji kao kompetentan partner za događanja i skladištenja.

_NAŠA VIZIJA POSLOVANJA

Tokom sada već 18 godina postojanja, KT ŠATORI su od male firme za iznajmljivanje šatora i opreme, zahvaljujući jasnoj poslovnoj viziji i promišljenom investiranju, uspela izrasti u vodećeg lidera u tom segmentu na srpskom tržištu.

_TRŽIŠNI LIDER U REGIJI

Zajedno sa našim inostranim vlasnikom, imamo preko 110 000 m2 šatora, najviše u jugoistočnoj Europi i slobodno možemo reći da se nalazimo na 1. mestu u regiji po količini šatora koju posedujemo. Sva oprema je u zajedničkom vlasništvu sa našim partnerom- firmom KUDUMIJA.
Također posjedujemo automatsku praonicu za pranje i sušenje cerada, kako bi u svakom trenutku cerade za montažu bile spremne za upotrebu.
Još od 2004.g imamo svoju proizvodnju cerada, gdje vršimo šivenje cerada za šatore za svoje potrebe a i uslužno za druge klijente.

_MEĐUNARODNA PRISUTNOST

Zahvaljujući našem bogatom iskustvu i uspešnom poslovanju, već smo godinama zastupnici poznatog proizvođača šatora iz Nemačke, firme Eschenbach za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Crnu goru i Makedoniju.

Pored mnogobrojnih montaža koje smo imali u Srbiji radili smo i u Austriji, Albaniji, Sloveniji, Ukrajini, Bugarskoj, Rumuniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

_KONTAKTIRAJTE NAS

RADO ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Naš stručan i iskusan prodajni kolektiv stoji Vam na raspolaganju za svaki Vaš upit. Bilo da se radi o upitu za ponudu, konstruktivnom predlogu, reklamaciji, ili nas samo želite pozdraviti, javite nam se s poverenjem!

_DUGOGODIŠNJA SURADNJA

NAŠI PARTNERI.

KT Šatori d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam