www.ktsatori.co.rs

POLITIKA PRIVATNOSTI

Tvrtka KT ŠATORI d.o.o. (u nastavku „mi“, „nama“, „naš“, itd.) je vlasnik web stranice www.ktsatori.co.rs („web stranica“).  Ovo obaveštenje služi kao dodatno pojašnjenje uslova korišćenja web stranice kao i koji podatci se mogu naći na našoj web stranici.

Prilikom posete našoj web stranici ne prikupaljamo lične podatke nijedne vrste pa se korišćenjem naše stranice možete bolje upoznati sa delatnošću firme KT ŠATORI d.o.o. kao i proizvodima i uslugama koje nudimo.

 

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Generalno, možete posetiti našu web stranicu bez otkrivanja ličnih podataka o sebi. Ne prikupljamo lične podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posetite ovu web stranicu, s izuzetkom ispunjavanja kontakt obrasca na stranici KONTAKT. Popunjavanje istog i pritisak tipke za slanje smatra će se da je saglasnost ispunjena i da automatski dajete pristanak firmi KT ŠATORI d.o.o. da može vašim kontaktima i informacijama raspolagati za potrebe poslovne saradnje i/ili dostave ponuda i drugih poslovnih obaveštenja.

 

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Trebali bi ste imati na umu da se nelične informacije i podatci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korišćenjem „kolačića“.
Primeri informacija o Vašem korišćenju stranice uključuju: najposećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vreme provedeno na stranici, najpopularnije ključne reči koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podatci vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

Podatke dobijene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

  • Radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);
  • Radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetilaca);

 

Upotreba kolačića

Kako biste saznali način na koji koristimo kolačiće, pročitajte našu Politiku o kolačićima.

 

Poveznice s trećim osobama

Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

 

Vaša saglasnost

Korišćenjem ove web stranice dajete saglasnost na ovu politiku privatnosti.

 

Promene naše politike privatnosti

U slučaju promena naše politike privatnosti obavesti ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmene politike privatnosti dole kako sledi.

Ova politika privatnosti je zadnji put izmenjena dana 24 . maja 2021.

KT Šatori d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam