www.ktsatori.co.rs

USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge s ove web stranice. Korišćenjem bilo kojeg dela ove web stranice i svih njenih delova smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja ove web stranice te prihvataju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Dokumenti, podatci i informacije objavljeni na ovoj web stranici ne smeju se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka imaoca prava ove web stranice ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu ovoj ili bilo kojoj trećoj strani.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, menjanje, reprodukovanje, učešće u prenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje i svaka druga vrsta upotrebe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dela i odabir i usklađivanje njihovog sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja imaoca prava ove web stranice i drugih vlasnika autorskih prava.
Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava imaoca prava ove web stranice i podložno je tužbi.

Nastojimo osigurati verodostojnost i ažurnost podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali ne preuzimamo nikakvu odgovornost za eventualne pogreške i propuste u svezi korišćenja podataka i sadržaja ove web stranice kao ni eventualno nastalu štetu usled prethodno navedenih pogrešaka i propusta.

Korišćenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz korišćenja ove web stranice i prihvata koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Nastoja ćemo ovu web stranicu zaštiti od virusa i drugih malicioznih i štetnih softvera, ali ne garantujemo njihovu potpunu odsutnost. S tim u svezi, upućujemo korisnike ove web stranice na poduzimanje potrebnih mera zaštite kao što su npr. upotreba vlastitih antivirusnih programa.

Prilikom posete ovoj web stranici ne prikupljamo nijednu vrstu ličnih podataka kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa.
Više o privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.

Korišćenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvata da se ova web stranica može koristiti Google Analytics, uslugu analize Interneta koju pruža Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi tzv. kolačiće („cookies“), tekstovne datoteke koje su skladištene na vašem računaru i koje omogućavaju analizu vašeg korišćenja ove web stranice. Informacije koje stvaraju kolačići o tome kako koristite ovu stranicu (uključujući vašu IP-adresu) šalju se na Google-ov poslužitelj u SAD-u i tamo skladište. Google može koristiti ove informacije za evaluaciju vašeg korišćenja Internetske stranice, stvaranje izveštaja o aktivnosti na stranici za operatera stranice i za pružanje drugih usluga povezanih s korišćenjem stranice i Interneta. Google također može preneti te informacije trećim stranama, ako je to zakonski potrebno ili ako te treće strane obrađuju podatke prema ugovoru s društvom Google.

Ni pod kojim okolnostima Google neće povezati vašu IP-adresu s drugim Google-ovim podacima. Možete sprečiti instalaciju kolačića tako da podesite postavke softvera vašeg pregledača; međutim, moramo vas obavestiti da, ako to napravite, nećete biti u mogućnosti u potpunosti koristiti sve funkcije ove internetske stranice. Korišćenjem ove internetske stranice izjavljujete da se slažete s obradom podataka koje Google prikupi o vama, na gore opisan način i u gore navedene svrhe. Ukoliko želite onemogućiti instaliranje kolačića od strane ovog servisa, zabranite ih na sledećem linku: Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Zadržavamo pravo izmene ovih Uslova korišćenja u bilo kojem trenutku i ne odgovaramo za moguće posedice proizašle iz takvih promena.

KT Šatori d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam