30. obljetnica poslovanja tvrtke Kudumija d.o.o.

Obilježili smo 30 godina uspješnog poslovanja tvrkte Kudumija d.o.o.

Tvrtka je uspješan primjer gospodarskog razvitka Bjelovarsko-bilogorske županije koja je 1988. započela prvim trgovačkim obrtom, zatim otvorenjem ugostiteljskih objekata, 1999. otvorenjem suvremenog prodajnog centra Domus u Bjelovaru, a od 2004. bavi se uslugom proizvodnje i najma šatora i hala te iste godine poslovanje širi na Srbiju gdje se osniva tvrtka K. T. Šatori d.o.o. sa sjedištem u Kragujevcu.

Sa 94 zaposlenika u Hrvatskoj i 20 zaposlenih u Srbiji, te suradnjom sa tvtkama iz 14 europskih država, tvrtka Kudumija jedan je od svijetlih primjera hrvatskog poduzetništva. Svečanost obilježavanja ove značajne obljetnice dodatno je obilježena i otvorenjem novog pogona za proizvodnju cerada i aluminijskih konstrukcija čija je izgradnja sufinancirana sredstvima iz Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

U pozdravnom govoru Dario Kudumija, direktor tvrtke osvrnuo se na brojčane pokazatelje poslovanja: „1997. imali smo 600 m2 šatora, a danas ih u vlasništvu imamo preko 100.000 m2. Godišnje imamo preko 340.000 m2 montiranih šatora, 34.000 m2  montiranih hala, 80.000 m2 montiranih podova. Preko 15 godina imamo vlastitu proizvodnju cerada i aluminijskih konstrukcija u 2 hale, a možemo se pohvaliti da smo ove godine otvorili novi, moderniji i učinkovitji  pogon za proizvodnju cerada i aluminijskih konstrukcija.“

Jasnica Kudumija Romek, direktorica društva se u emotivnom govoru prisjetila najranijih dana poslovanja i početaka koje su započeli njihovi roditelji: „U želji da zajedno sa svima vama stvaramo uspomene još mnogo desetljeća, zahvalila bih se svim našim kupcima, svim našim dobavljačima i naravno svim našim zaposlenicima  na ukazanom povjerenju i iskreno se veselim našim novim zajedničkim projektima!“

_KONTAKTIRAJTE NAS

RADO ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Naši prodajni predstavnici vrijedno rade kako bi Vam prezentirali najbolje iz našeg asortimana po najpovoljnijoj mogućoj cijeni. Ukoliko ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, imate potrebu za ponudom ili dodatnim pojašnjenjem ili možda želite postati naš partner, svakako nam se javite. Ovdje smo za Vas!

KT Šatori d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam